Tilaa asiakastarina

Kerrotaan sinun ja asiakkaasi yhteinen tarina. Videolla ja tekstinä.

Hyvä asiakastarina poistaa kitkaa B2B-myynnistä

Hyvä asiakastarina poistaa ostamiseen liittyvää epävarmuuden tunnetta: joku muu on kokeillut tätä ennen minua ja onnistunut. 

Samalla referenssi vastaa moniin käytännöllisiin kysymyksiin: miten työskentely etenee, mitä se vaatii asiakkaalta ja miten tuloksia mitataan.

Joskus asiakastarina on se ensimmäinen kohtaaminen, jonka perusteella potentiaalinen asiakas kiinnostuu yrityksestä. 

Millainen on hyvä asiakastarina?

Hyvä asiakastarina on aito. Asiakas saa puhua omilla sanoillaan, omalla tyylillään. Timantin kulmia ei hiota pois, sillä juuri ne tuovat samaistuttavuutta ja elämänmakua.

Hyvä asiakastarina on konkreettinen. Mikä oli tarve ja lähtötilanne, mitä tehtiin ja millaisia tuloksia saatiin. Pelkkä hymistely “sujuvasta ja asiantuntevasta palvelusta” ei vielä riitä vastaamaan ostajan kysymyksiin.

Hyvä asiakastarina kertoo ihmisistä. Asiantuntijapalveluissa on tärkeää paitsi osaaminen, myös henkilökemia ja yhteistyön sujuvuus. Tunne siitä, että kumppanin kanssa on helppo puhua avoimesti. Tätä on usein vaikea kuvailla sanoin, siksi se kannattaa näyttää videolla.

Asiakastarina-pakettimme sisältö

Asiakastarina-projektissa tuotamme yhden asiakastarinan videoksi ja tekstiksi.

Sinä valitset asiakkaan, me hoidamme tuotannon. Lopputuloksena saat paketin, joka houkuttelee uusia asiakkaita ja toimii arvokkaana B2B-myynnin työvälineenä.

Video + Traileri

Video toteutetaan Talk Show -formaattissa eli videolla sinä tai joku muu yrityksesi edustaja keskustelee asiakkaasi kanssa yhteistyöstä.

Aiheena voi olla tietty projekti tai pidemmän ajan yhteistyön tulokset. Näin katsojalle välittyy asiasisällön lisäksi hyvä yhteistyöhenki. 

Video kuvataan joko yrityksesi tai asiakasyrityksenne tiloissa ja siihen tulee varata kuvausjärjestelyineen noin 1,5 tuntia. Keskustelun lisäksi videolle voidaan sisällyttää havainnollistavia kuvituskuvia yhteistyöhön liittyen. Videon pituus on noin 3-5 min.

Sovimme kanssasi etukäteen, millaisesta projektista tai minkä tyyppisestä yhteistyöstä videolla on tarkoitus puhua. Kuvaustilanteessa ohjaamme keskustelua eli valmiita vuorosanoja et tarvitse. 

Videotuottajamme Jenni on sanut paljon kiitosta luontevasta ohjaamisesta (katso esimerkiksi Case CGI #uusibisnes ja Case L&T Talkkari Talk Show).

Videosta leikataan noin 30 sek pituinen traileri, joka sopii asiakastarinan mainostamiseen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Saat meiltä tarvittaessa myös mainonnan palvelut.

Teksti verkkosivustolle

Kirjoitamme videon perusteella tekstin, joka voidaan julkaista yrityksesi verkkosivustolla.

Annamme myös suositukset sivuston sisäisten linkitysten tekemiseen, jotta kokonaisuudesta tulee toimiva. Tekstimuotoinen asiakastarina parantaa myös hakukonelöydettävyyttä eli yrityksesi palveluita etsivät löytävät sen helpommin Googlesta.

Hinta

Kokonaisuuden hinta on 4 000 eur + alv. Hintaan sisältyvät matkakulut pääkaupunkiseudulla.

Tilaa asiakastarina tai kysy lisää