[Webinaarisarja]
Brändi B2B-liiketoiminnassa

Moikka! 👋
 
Mahtavaa että kiinnostuit meidän brändiwebinaarisarjasta! Kaikkien webinaarien kattoteemana on brändi B2B-liiketoiminnassa, ja jokaisessa webinaarissa keskitytään erilaisiin B2B-brändiin liittyviin asioihin.
 
Webinaarit on sisältönsä puolesta suunnattu ensisijaisesti liiketoiminta- ja markkinointijohdolle. Asiantuntijoina ja esiintyjinä webinaarissa ovat Sari Venäläinen sekä Mikko Seppä.
 
sarbuliino_ja_mikko
 
Alla tarkat päivämäärät ja ajat webinaareille, ilmoittautumislomakkeen löydät sivun alalaidasta. Saat yhdellä ilmoittautumisella kutsun kaikkiin tuleviin sessioihin. Menneiden webinaarien tallenteet löydät linkkien takaa.

OSA 1 🎓  Tiistai 9. huhtikuuta.

Ensimmäisen webinaarin aiheena ovat brändin rakentamisen perusteet: mistä brändi muodostuu, mitkä asiat siihen vaikuttavat ja mistä kannattaa aloittaa.
 

OSA 2 🎓 Tiistai 7. toukokuuta klo 13

On suuren luokan itsepetosta väittää ettei brändimielikuvilla olisi merkitystä yritysliiketoiminnassa.

Syy tähän on selvä: yritykset eivät itsessään osta mitään, vaan ihmiset yrityksissä tekevät ostopäätöksen. Jos ostaja ei koe tunnetasolla kytköstä brändiin, on kaupan saaminen vaikeaa, ja jos yritys sulautuu kilpailijoidensa seinätapettiin, jää ainoaksi vertailuperusteeksi hinta.

Siksi erottautumisella on todella paljon merkitystä. Tässä webinaarissa kerromme erilaisia tapoja erottautua, sekä millaisilla työkaluilla omat erottautumistekijät voi löytää. Lisäksi kerromme esimerkkejä yrityksistä, joissa erottautumisen avulla on saavutettu kestävää kilpailuetua.

🎥 KATSO TALLENNE + KOOSTE TÄSTÄ!

OSA 3 🎓 Tiistai 4. kesäkuuta klo 13

Aiheena vahvan brändin liiketoimintahyödyt. Kyseessä on ns. "suuri numerojakso", jossa käsitellään sitä, millainen merkitys brändilllä on yritysten liiketoimintamittareista käsin katsottuna.

🎥 KATSO TALLENNE + KOOSTE TÄSTÄ!

OSA 4 🎓 Tiistai 13. elokuuta klo 13

TBA

OSA 5 🎓 Tiistai 10. syyskuuta klo 13

TBA

 

Kyllä kiitos, haluan osallistua webinaareihin!